27.10.2022 19.56

Ushtrime Qigong për më shumë energji dhe vitalitet

Dimri po vjen, i gjate dhe i ftohte 🤓 dite me te ftohta dhe te zymta, me te cilat vjen lodhja, humori i keq dhe energjia e paket dhe me shume stres. Nëse dëshironi që dimri të kalojë thjesht dhe lehtë, provoni qigong 👊😇
22.01.2017 00.38

LØV çaj organik

Infuzionet ose çajrat e Lov Organics janë një pasuri e produkteve franceze me një ideologji skandinave të mbrojtjes së mjedisit për të bërë çajra organikë në ambalazhe miqësore me mjedisin ♻️🤩
20.03.2022 22.22

Vinili im i parë ndonjëherë :)

Ndërsa co19 ndaloi klubin dhe udhëtimet e mia, koncertet, performancat dhe udhëtimet nëpër botë, krijimtaria ime u rrit 👊 Pra, kreativiteti është gjithmonë këtu, thjesht duhet të mërzitesh pak dhe të mos bredh jashtë 🙃
25.10.2019 20.00

Si të imunizoni veten kundër ftohjes dhe gripit nga Barbara O'Neill

Mësova për Barbara O'Neill kur desha të di më shumë për hormonet e mallkuara femërore 🤮 dhe ajo ka leksione në kanalin e saj në YouTube për këtë 👊 Faleminderit asaj për të gjithë kërkimin që bëri 🙏 Rrugës për në Luksemburg ne ishim tashmë të njohur me virusin, kështu që ky artikull është ai që vjen me co19 😉
20.06.2022 00.25

Vaj fytyre Sunshine Naturals Vitamin E me 70,000 IU

Kjo është vitamina E që e përdor për kujdesin e lëkurës 🥰 Në fakt është një vaj 100% i pastër, natyral, pa sintezë, i parafinuar i virgjër🥳
17.05.2022 23.32

Ecoversity - Sfida e stilit rigjenerues të jetesës

Gjithçka që mësova për tokën, kompostimin, shtëpinë e gjelbër, kopshtarinë, rritjen e ushqimit tim (edhe pse nuk kam asnjë nga frutat dhe ushqimet e çuditshme si në Costarica 🤓) frymëmarrja, herbalizmi, permakultura, kërcimi ekstatik, toka e re, ekosistemin e bëra me Ecoversity 🌎
Perspektiva është gjithçka
frymëzimi im
Kiwano - një frut i ri në Kosovë
Le të flasim për kaken 💩
Ricky Cross -Systematic Error [TMM277]
Love - the highest frequency
Coherent Rhythm
Anion, female pads enriched with oxygen, anions
Ulloshka cillat përdor gjatë periudhës time
Kam filluar ciikllinn me fara :)
unë e dua kurorën 🦠 🥰
L'Occitane Citrus Verbena Stick Deodorant
Gjithmon je në rrugën e duhur
Keta jemi ne :)
And how you will know that you are right people for each other?!
How to find the right person for the right place?!
Is it more important where you are or with whom you are ?!
This location is perfect!
How to find happiness?!
Happiness
Kur kam nevojë për rejvë!
Rivendosni modelet e vjetra TANI!
Mirësevini tek * Frika
"Pse?" në "Si kundër covid19?" :)
Cotton gloves and masks during covid19
Si kundër covid19?!
Fillimi i dekadës së re
Raw spaghetti
Zgjidhja e Rezolutës
Let someone know what's going on inside
Pije shafran i Indisë
Life is a challenge
Do not forget to have fun!
Housekeeper and honey for the treatment of myoma and cysts
Natural organic soaps in Kosovo
Daily Dozen application by Dr. Michael Greger
Cooked chestnuts
Magnesium chloride MgCl2
Luxary, welcome to my life
People voluntarily became slaves by Sladjana Velikov
Buckwheat Bread
Green smoothie for strengthening immunity
Fenomenal pastë dhëmbësh
Amy Mako beauty pasta dhëmbëve
Im on Viberate.com
Blogging: How to create articles that actually get readers
Techno as a healthy lifestyle
Our tips & tricks for travel easy and comfy
I LoVe to shine a bit :)
Shtrirja
8/8/8
Snapchat is Big Brother indeed!
Smile with music and key of love
Free Vitamin D
Cleaning is my job
Where to find time?
Magic water just arrived on Kosovo
We come One series 2017 / 2018 started at Bahnhof Club, Prishtina, KS
Vanu art handmade
My new technique of positiveness
Is it good to drink water after a meal?
Happy every day!
Linden tea for winter days
Everyone is perfect in some ways :)
Smile
Buckwheat - The Healthiest Cereal!
Thinking of absolutely nothing
Zeolite is Magic!
Practical Protein Bars
Balance in everything!
Does PRIVACY exists ?!
Being fast is not the answer ;)
Everywhere I go, bicycle is following me
Mental friendship
Himara, best summer ever!
Sunset LoVe
Doing nothing its amazing job!
Rugova trip
Bro :) everywhere I go :)
Friends are family you choose
In Bed At Nine :)
And YES its my 35th :D
Healthy bike life