10.11.2022 14.44

Euphoriatechno na solli një tjetër rave të paharrueshme

Në Kosovë, me pak më pak se 2 milionë banorë, ku shumica janë nën 30 vjeç, komuniteti i muzikës techno nuk është aq i madhë, por është shumë pasionuar dhe mirë i organizuar saqë çdo event me muzikë techno është i mbushur me atmosferë shumë të mirë. Një prej tyre është edhe eventi i organizuar nga Euphoria nga Ferizaj.
28.12.2020 00.49

RWXVI x DEnacht E02 – A night that will be long remembered

Since it’s raise, the Berlin Wall was a political and a cultural barrier. The fall of the wall was the start of a very impactful techno scene of great artists and clubs like Ostgut Ton’s Berghain, Tresor, etc.
17.04.2020 20.00

First (i)legal techno "Rave for Planet" on Kosovo

Më pëlqen mënyra e jetesës së re që ka sjellë koronavirus 😇 (i)legal tekno nengjare ka ndodhur në Gjillan dhe ne kemi qenë të ftuar të luajmë.
06.05.2020 10.00

Live streaming Zone Electronic Series / Vegim b2b Flekitza

Ne kemi qenë të ftuar të jemi pjesë e transmetimit të drejtpërdrejtë në klubin Zone, në Prishtinë, Kosovë gjatë covid 19.
02.06.2019 04.49

Sea Star festival promoted by EXIT sent a strong peace message from the Croatian seaside

in case you wanna colab with albanian translation, please contact me at info@flekitza.com
07.03.2019 00.52

EVENT REVIEW: Euphoria lll — SNTS, Vegim, Flekitza, Liburn / Ferizaj / Uroševac, KS

in case you wanna colab with albanian translation, please contact me at info@flekitza.com
No Sleep Festival gathered 25,000 people from over 30 countries in Belgrade!
Amsterdam Dance Event rounds up record-breaking 23rd edition
PARTY REVIEW: 'RW X DEnacht' w/ VRIL (Live), Ancient Methods & Daniela La Luz
Hapesira's February techno events
How I found out about SHDW & Obscure Shape
PARTY REVIEW: Rilindja Warehouse III w/Alex.Do & Hunter Game
PARTY REVIEW: RWIX: Artefakt LIVE + Keith Carnal | Prishtina, KS
PARTY REVIEW: Trips & Tics at BASStore Club, Prishtina, KS
Review: TKNO at Basstore Club, Prishtina, Kosovo
PARTY REVIEW: Independence Night with Dj Tennis, David Squillace, Alban Hajdini @ Zone Club, Prishtina, KS
A Belgian Impression of Next level's 11th Anniversary with Rebekah!
PARTY REVIEW: 11th Anniversary w/Rebekah, Rinia Rinia, Toton, Vegim & Flekitza / 15--09 / Teatri ODA, Prishtina-KS
Party review: Seth Troxler at Zone Club in Prishtina, Kosovo
Review of Massive Fest, Djakova, KS
Review: Nat H Lee at Basstore Club, Prishtina, KS
Active Live Music Festival, Viva Club, Mitrovicë, Kosovë
Zoom festival, Leposaviq, Kosovë
Aril Brikha @ Full House Klub, Priština, Kosovo
Steve Lawler @ Spray Club, Prishtinë, Kosovë
Eelke Kleijn @ Full House, Prishtina, Kosovë
Black Sun Empire @ ODA, Prishtinë; Kosovë