08.02.2018 02.22

Q&A with Chris Nait [Respekt Recordings, Unity Records] AT

in case you wanna colab with albanian translation, please contact me at info@flekitza.com
12.07.2017 22.02

Rebekah deconstructs the hybrid setup | Native Instruments

in case you wanna contribute with albanian translation, please contact me at info@flekitza.com
08.10.2017 11.08

Interview with Vegim by Happy 365 MAG, Lithuania

in case you wanna contribute with Albanian translate, please write at info@flekitza.com
07.05.2017 16.41

Q&A- Miss Nat-H-Lee (Strange Agency, Purelist, LU)

..bëjeni me pasion dhe mos pritni shumë nga muzika! ;)
15.04.2017 12.22

Q&A - Alex Bau [CREDO, DE]

...mënyra se si kjo muzikë ende tingëllon e freskët dhe nuk kalon në monotoni pas kaq shumë vitesh, edhe pse modeli është pak a shumë i njejtë për më shumë se dy dekada, më magjeps dhe tani...
Q&A - Electrorites [Nightmare Factory Records, Shout Records, Structures Records, IT]
Q&A - Pumio Space [99% Robot, TMM Records, KS]
Q&A - Lag [Teskoba, SR]
Q & A with Artil [Mind+, KS]
Q&A with Anetha [Blocaus, Reclaim Your City]
TMM Records Feston 10 Vjetorin