22.01.2017 00.38

LØV çaj organik

Infuzionet ose çajrat e Lov Organics janë një pasuri e produkteve franceze me një ideologji skandinave të mbrojtjes së mjedisit për të bërë çajra organikë në ambalazhe miqësore me mjedisin ♻️🤩
30.04.2020 18.08

06.04.2022 14.22

Infuzion i hithrës

Infuzioni është në fakt çaj, por pak më intensiv çaj transparent super jeshil i errët :)
31.10.2015 03.00

Detox After party juice

Purple drink for after party :) Anddddd its working ;)
21.10.2020 23.50

Bari mijëfletësh ose Achillea millefolium

Unë e pi këtë çaj kur e kam :) similarshtë i ngjashëm me sherebele, i hidhur dhe i bukur ;)
18.10.2020 22.27

Trumzë ose Thymus serpyllum)

Gjithçka që duhet të dini për trumzën dhe çajin e trumzës ;) Një nga çajet e mia të përditshme <3
Pije shafran i Indisë
Housekeeper and honey for the treatment of myoma and cysts
Magic water just arrived on Kosovo
Is it good to drink water after a meal?
Linden tea for winter days
What standard of water are you drinking?