03.04.2022 19.35

Supë me hithër

Kjo është receta që përdor për supë me hithra të papërpunuara :)
26.04.2013 22.00

Specat e mia të para të mbushura të papërpunuara

Nëse jeni të varur nga ushqimet e papërpunuara si unë 😋 ja do idea për specat e mbushur 🤩
02.08.2020 18.00

Krisur banane dhe liri

Crackers më vetëm dy 2 përbërësve dhe tehno ;)
20.03.2020 01.00

Amaranth kejk

01.01.2020 22.59

Raw spaghetti

Nëse nuk ju pëlqen të gatuani si unë, këto janë spageti ideale për ju: P
02.12.2018 01.41

Sirova supa od bundeve

in case you wanna colab with albanian translation, please contact me at info@flekitza.com
Cooked chestnuts
Herbal cufte-cubes from Bulgur
Cauliflower Cus Cus
Buckwheat Bread
Lentil Soup for 2 persons
Chia puding
Supë me asparagus