22.10.2016 23.00

Smoothie jeshile për pastrimin dhe largimin e toksinave nga trupi

Kombinimi i përbërësve në këtë smoothie jeshle ka një efekt sinergjik në pastrimin dhe heqjen e toksinave nga trupi, ndërsa në të njëjtën kohë siguron ushqimin që ju nevojitet për tu ndjerë të plotë dhe energjik 🤩
18.09.2018 18.17

Green smoothie for strengthening immunity

Perimet jeshile janë plot me vitamina, minerale, fibra, klorofil dhe aminoacide 🍀 të cilat janë përbërësit bazë të proteinave, dhe kjo është gjithçka që na nevojitet për shëndetin 💪