Hithra kundër alergjive sezonale

02.04.2022 19.01 FLEKITZA.com

E filloj ritualin e mëngjesit me çaj hithre ☘️

Hithra kundër alergjive sezonale

Pranvera është një kohë kur shumë vuajnë nga alergjitë ndaj polenit, por, pasi natyra ka rregulluar gjithçka në mënyrë perfekte, është koha edhe për të mbledhur hithra të reja ☘️

Sepse ka një efekt të fortë 👊 anti-inflamator dhe është një antihistamine e fuqishme natyrore 😇 Përveç kësaj, hithra është një ilaç natyral i shkëlqyer për detoksifikimin e trupit, dhe gjithashtu mund të ndihmojë me aneminë, edemën, aknet dhe diabetin  💪

 

Hithra përmban vitamina A, B1, B2, B8, K, C dhe E, një bollëk të antioksidantëve, karotenoideve, klorofilit, flavonoideve dhe taninave.

 

Mineralet janë kalciumi, magnezi, mangani, hekuri, zinku, bakri dhe kromi 🥰

 

është mirë të përgatisni supë me hithra e cila është shumë e shijshme dhe zgjidhje për alergjitë 🍵

 

dhe sigurisht bëni një infuzion hithre - çaj super të shëndetshëm ☕️

[burimi]