Infuzion i hithrës

06.04.2022 14.22 FLEKITZA.com

Infuzioni është në fakt çaj, por pak më intensiv çaj transparent super jeshil i errët :)

Infuzion i hithrës

Dallimi midis çajit dhe infuzionit është se një sasi e vogël hithre hidhet në çaj dhe çaji lihet zakonisht për rreth 10-15 minuta, ndërsa ky infuzion pije lihet brenda natës ose edhe 24 orë.
Në këtë mënyrë, pija bëhet edhe më e fuqishme dhe shëruese.

Përgatitja:

Në 1 litër ujë shtoni 3-4 gota hithra të vjela (mund të përdorni gjethet dhe kërcellin) dhe mund të shtoni edhe hithrat e thata.

Lëreni të vlojë, më pas fikni zjarrin, mbulojeni dhe lëreni të qëndrojë brenda natës ose 24 orë.

Kullojeni të nesërmen.

Do të merrni një infuzion të vërtetë, të pasur, i cili është jashtëzakonisht i shëndetshëm dhe ndihmon me alergjitë.

Nëse dëshironi, shtoni pak lëng portokalli të freskët të shtrydhur dhe pak ëmbëlsues natyral në infuzion.

Kjo do t'ju ndihmojë të bëni këtë pije super të shëndetshme.

Përdorimi:

Për të parandaluar alergjitë, pini infuzionin në mënyrë parandaluese në mëngjes dhe pasdite, dhe në simptomat e para të alergjisë, mund të merrni një filxhan tre herë në ditë.

Ju mund ta ruani këtë infuzion në frigorifer ose frigorifer dhe ta përdorni për javën e ardhshme.

Knaquni me caj hithres! 

with LoVe 
fLkitZa