PREGLED DOGAĐAJA: Trips & Tics u klubu BASStore, Priština, KS

19.02.2018 14.16 FLEKITZA.com

napisao: Elvis Ibrahimović

PREGLED DOGAĐAJA: Trips & Tics u klubu BASStore, Priština, KS

Sjajno veče u klubu BASStore.

Muzika je bez preterivanja, objektivno gledano, bila brutalna i konkretna.
Sjajni tehno duet Trips & Tics, kraljevačke agencije Underground Connectiona, potrudili su se maximalno i pružili divnoj publici samo LJUBAV & PLES!

 

photo credit: Nebojša Cvetković Photography

Predivnim klubom, koji je te večeri imao odlično ozvučenje i rasvetu, su pucale emocije na tako surov i tvrd način, izmedju ostalog na 128bpm, a da pri tom, to izgleda tako divno za uši i telo koje se pomera u tom živom ritmu.

 

Tehno ti daje ljubavTrebalo je imati hrabrosti zavrteti 'jake trake' u zatvorenom prostoru, a da se ljudi i dalje osećaju prijatno i razigrano.

Za svaki njihov atom posvećenosti prema tome što rade, se kroz zvukove, prenosio na sve nas, publiku, koja je i te kako spoznala svaku traku koja je s'ljubavlju birana i zasvirana.

 

photo credit: Nebojša Cvetković Photography

Lepo je osetiti tako dobare vibracije koje su dolazile, kako sa dj pulta tako i sa densflora, koji može samo da pruži TECHNO.

Te večeri su klubom "pucali" komentari hvale za savršenu muziku, te su iz tog razloga sjajni duet Trips & Tics, zavrteli magičnu traku tehno dueta prištinske underground scene Vegima i Flekitze - REVENGE, izdata na portugalskom lejblu Naked Lunch, kao i par remixa koje je uradio Vegim.

 photo credit: Nebojša Cvetković Photography

 

Iskusni klaberi su uzvratili aplauzom i ovacijama. Fenomenalna publika ovog puta.

 

Deo njihovog seta, snimljenog te večeri u klubu Basstore, možete poslušati na Kosovo Clulbbing podcastuHvala predivnoj publici na svakom slobodnom pokretu tela koji je izazvao tehno.

Hvala i sjajnim domaćinima  Naimu, Gencu, Williyu i komplet osoblju cluba BASStore!

 

Pogledajte slike sa ovog dogadjaja OVDEVidimo se opet, uskoro ;)

Sledeći rejv je zakazan za 2. mart 2018. Hapsirin dogadjaj koji će ugostiti Artefakt LIVE, Keith Carnal, Vegim, Ivi Abazi.I <3 TECHNO