Vulkan fest 30. juna i 1, jula u Zvečanu, Kosovo

21.06.2018 10.58 FLEKITZA.com

napisao: Elvis Ibrahimović

Vulkan fest 30. juna i 1, jula u Zvečanu, Kosovo

“Brodolom” organizacija predstavlja transformaciju muzičkog događaja u mini muzički festival po nazivom “Vulkan Fest”. Ovo će biti četvrto izdanje događaja koje organizuje grupa mladih umetnika, s ciljem da na jednom prostoru okupe mlade različitih interesovanja koji će kroz muziku zaboraviti na svakodnevne probleme i posvetiti se sebi. Razmeniti iskustva. Pronaći sebe. Upoznati nove ljude, kulture. Biti iskusniji. Podići nivo seratonina. Plesati. Biti kreativniji.

Ovogodišnji Vulkan fest je dobio podršku EXIT festivala, Sea Dance Festivala, lokalne samouprave Zvečan i kombinata Trepča.


Posećenost njihovih prošlih događaja broji preko 1200 ljudi, od čega čak oko 30% posetilaca iz susednih država.


Prošlogodišnja žurka je ugostila techno umetnicu iz Ukrajne, Marika Rossa.
Pogledajte kako je bilo OVDE.

 

VULKAN FEST - izvođaci

Vulkan Fest, dvodnevni mini festival će biti održan na Gradskom stadionu u Zvečanu, 30. juna i 01. Jula.

30. Juni je rezervisan za elektronsku muziku. Zvezda večeri je veliko ime nemačkog tehno zvuka, dj i producent, Alexander Kowalski. On će na ovogodišnjem Vulkan festu raditi dj set, pa od njega očekujemo dobar berlinski tehno sa njegovim odličnim ukusom za pefinjen bas, koji će razdrmati ceo dancefloor.

 


Vulkan fest podržava kosovske i umetnike iz regiona.


Sugar Lobby, dama koja je dinamičnim setovima i šarmom osvojila mnoge klabere širom regiona.

 


Marko Milosavljevic, miljenik srpske underground scene, odličan dj i producenat. Očekujemo energičnan set!



Zatim su tu fenomenalni Trips&Tics, kako ih mnogi nazivaju srpskim Pan Potom. Njih ste već upoznali, kada su u prištinskom klubu BASStore napravili tehno spektakl, više od 4 sata svirke. Posušajte deo njihovog seta za Kosovo Clubbing Podcast OVDE. Gde god da se ovaj duo pojavi, njihovim masnim-groovy tehnom, dance floor postaje užaren. 

 


Tarik Alić, ovogodišnji pobednik “Topljenja”, gde je nastupao pre Victor Ruiza i Oliver Huntemanna (pogledajte slike OVDE) će na ovom četvrtom izdanju Vulkan festa nastupati b2B sa Altin Boshanjku, djom i producentom kvalitetnog tech zvuka. Očekujemo odličan spoj. Inače, Tarik je jedan od organizatora i rezident Vulkan festa.



Druga noć Vulkan festa, 1. Juli, će predstaviti legendarne skinere, punk bend “Ritam Nereda” uz podršku lokalnih bendova: Omnibus, HosenFefer and Psychosonic Boris i Skart.

 

KAMP

Ove godine je obezbeđen i kamp, kao i dnevne aktivnosti, graffiti radionice i mogućnost lokalnim i regionalnim izvođačima i posetiocima da učestvuju na radionicama koje za cilj imaju razmenu iskustava i prenos najprestižnijih svetsih praksi iz ovih oblasti.

 

ULAZNICE

Cena ulaznica za oba dana je 5 evra, za jedno veče iznosi 3.5 evra. Karte možete kupiti i na ulazu po istim cenama.

 

Vidimo se!

Spremite najudobnije patike za ples! :)