Viberate

17.06.2018 01.03 FLEKITZA.com

slovenačka muzička platforma koja omogućuje da zaradiš VIB tokene

Viberate

 

Šta je Viberate?

Ovo je odlična slovenačka muzička platforma ili baza podataka svetskih muzičara, agencija, organizatora, promotera kao i svih novih muzičara pružajući im priliku za uspešnu karijeru. Osnivači Viberate.com su slovenaćki techno dj i producent Uroš Umek i njegov tim s kojim od početka svoje karijere saradjuje zajedno, Vasja Veber i Matej Gregorčič. U muzičkoj industriji su više od 15 godina i želeli su da ovim projektom reše probleme s kojima su se sretali tokom tog vremena.

Projekat je već podržan od strane programa Evropske komisije “Music Moves Europe”, tako da je izabran kao jedan od 8 startupa koji će promeniti muzičku industriju, a inicijativu je podržalo i slovenačko Ministarstvo za ekonomski razvoj i tehnologiju.

Viberate ima svoju kripto valutu - VIB

Novi sistem koji omogućava ljubiteljima muzike da zarađuju kripto tokene je otvorena baza koja omogućava svakome da doda nove umetnike i lokacije, zaradjujući Viberetovu kripto valutu VIB. Sve aktivnosti koje će vam dati kripto nagradu možete naći na: https://vvv.viberate.com/participation.

VIB se se može zameniti za druge kriptovalute kao što su bitkoin i ether.

Viberate takodje omogućava prodaju ulaznica za nastupe organizatorima događaja u zamenu za kripto valutu.

Možete posetiti i Viberetovu prodavnicu gde zaradjenim VIB tokenima možete kupiti prelepu festivalsku torbu (slika gore), koju sam dobila nakon nedelju dana isporuke, dok majicu koju sam prvu naručila još uvek nisam primila. Mada, pošta na Kosovu me ne iznenadjuje. Ostale proizvode pogledajte ovde.

Pridružite se ovde.

 

fLekitZa