Keta jemi ne :)

21.09.2020 16.00 FLEKITZA.com

❤ ..varësia ndaj jete në dashni ;) ❤

Keta jemi ne :)

... asaj i duhej dikush

për t'i treguar asaj se si të jeton

dhe ai kishte nevojë për dikë

për t'i treguar atij se si të dashuron.

 

fLekitZa