Zgjidhja e Rezolutës

01.01.2020 02.08 FLEKITZA.com

Rezolutat që do t'i mbash në të vërtetë nëse dëshiron më shumë lumturi në jetën tënde, dashuri, punë ;)

Zgjidhja e Rezolutës

Këtu janë disa rezoluta të lehta për tu mbajtur, pa marrë parasysh atë që ka viti 2020 në dyqan ;)

 

GO GREEN - hani perime te gjelberte, pini smoothies dhe lëngje dhe do të jeni më të qëndrueshëm, energjikë, mirëkuptues, të lumtur, të kënaqur dhe të organizuar

 

GO JUMP - dilni, vallëzoni tekno, ecni, hidheni në trampolining, rini zbathur

 

GO DOODLE - tani! Merrni një letër dhe stilolaps dhe shkruani gjithçka që dëshironi, gjithçka që keni në mendje, thjesht shkruani ato! Doodle larg! Lehtëson stresin dhe rrit fokusin

 

GO PLAN - bëjeni listat tuaja vjetore, mujore, javore dhe ditore dhe do të jeni gjithmonë në krye të gjithçkaje që dëshironi! Ju ndihmon të menaxhoni energjinë, paratë, suksesin tuaj!

 

Provo, nuk do të vdesësh: P

 

LoVe.