Exitova društvena akcija #ShareLove poslala poruku mira u region

02.06.2019 04.49 FLEKITZA.com

Exitova društvena akcija #ShareLove poslala poruku mira u region

Iako je maj u celom regionu obeležilo izuzetno kišovito vreme, Sea Star je kao pravi pokretač letnje sezone sa lakoćom razvejao oblake i doneo pravo letnje sunce u lagunu Stella Maris u kojoj su nastupale svetske vedete kao što su Wu-Tang Clan, Nina Kraviz, Sven Vath, IAMDDB, Mahmut Orhan, Ilario Alicante i Enrico Sangiuliano, ali i regionalne zvezde Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Vojko V, Fox, Marko Nastić, Petar Dundov i mnogi drugi.

 

Trećeg dana Sea Star festivala, na Exotic laguna bini, tačno u vreme najlepšeg zalaska sunca na Jadranu, sa tribine #ShareLove su u region poslate poruke ljubavi i tolerancije!

 

Osnivač festivala Exit Dušan Kovačević, gradonačelnik Umaga Vili Bassanese, i braća sa Atlantide – frontmen „Bajage i instruktora“ Momčilo Bajagić Bajaga i frontmen „Hladnog piva“ Mile Kekin još jednom su, pred velikim brojem posetilaca i novinara, pokazali ujedinjenost u stavu da nacionalizam i netrpeljivost nikako ne mogu biti put, ako želimo da živimo u normalnom i civilizovanom društvu.

 

 

Iduća, velika tačka u festivalskom kalendaru upravo je EXIT koji će se održati od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Mi smo spremni!

Vidimo se na Exitu :) 

 

Kosovo Clubbing