Pregled: TKNO u klubu Basstore, Priština, Kosovo

19.12.2017 14.55 FLEKITZA.com

napisao: Elvis Ibrahimović

Pregled: TKNO u klubu Basstore, Priština, Kosovo

Priština mi postaje jedna od omiljenih destinacija! Ako me pitate, zašto? Evo i odgovora!

Organizacija Next Level je 16. decembra u klubu BASStore u Prištini organizovala jako dobar party, sa jednim od trenutno najaktuelnijih tehno didžejeva iz Srbije, TKNO!

Opet mala ali odabrana ekipa klabera iz Novog Pazara i Prištine se okupila i pravac na tehno đusku u klub Basstore. Upali smo negde oko 02:30 časova kad je već za pultom radio TKNO.

BASStore je ona priča kluba koji fura underground trip. Veoma dobro ozvučenje, novo koliko sam mogao da primetim od prošle žurke, ali po mom mišljenju preveliko za taj klub. Zvuk je bio masivan na podijumu za ples.

Ekipa u klubu Basstore, opet raznovrsna, što je veoma interesantno za mene kao klabera koji prati elektonsku scenu vec 20 godina. I opet, iako Kosovo po statistikama broji više žena nego muškaraca, momaka je bilo u većem broju. Mada, najbitnije je da znaju da prepoznaju muziku i plešu uz istu.

TKNO je imao jako zapažen i prihvatljiv set od strane prištinskih rejvera!

 

Dobar odabir trekova. Kvalitetan tehno. Set od 5 sati. Hvala na idealnoj tehno vožnji, TKNO!



Oni koji su propustili party, trebaju da žale, zato što je zaista set bio izvaredan.

Hvala Next Level timu, Ardinu i Rini, klubu Basstore i Naimu što učestvuju u podizanju tehno muzike i elektornske scene na Kosovu i naravno klaberima koji sve budno prate!



Kosovo klabing zaista prati svetsku klabing scenu.



Vidimo se uskoro sa još interesantnijim imenima u klubu BASStore ;)

See you Next level!

I  <3 TECHNO