Rivendosni modelet e vjetra TANI!

20.07.2020 01.32 FLEKITZA.com

Jam i lumtur që jam pjesë e krijimit të një bote të re.

Rivendosni modelet e vjetra TANI!

Lumturia dhe jam e lumturTANI koha e saj dhe ne jemi të aftë të krijojmë një botë të re, një jetë të re.

Ne kemi mundësinë për të zbuluar dhe rivendosur të gjitha modelet e vjetra që kanë kaluar nga brezi në brez.

Paç fat! :) 

hmmm... le ta bëjmë techno universum ;) 

Kjo më poshtë është himni im tekno që zgjon për një botë të re, jetë të re!

Vegim ka bëri një remix të shkëlqyeshëm për Lost Algorithm  në etiketënAesir Records.

 

flekitza