Le të flasim për kaken 💩

18.08.2021 20.52 FLEKITZA.com

Le të flasim për kaken 💩

Nuk e kam dëgjuar emisionin 🎧 por më pëlqen të flas për të njëjtën temë 💩🤩

➡️ Ne u rritëm duke u ndier aq të turpëruar nga kaki 🤪🥰 por si nuk duhet të jetë një temë e turpshme🧐

➡️ Ky episod do t'ju frymëzojë të heqni qafe shumë gjëra, përfshirë turpin që rrethon një përvojë njerëzore plotësisht normale dhe natyrale💩

➡️ Bashkohuni me një zonë të sigurt lirimi ... fjalë për fjalë 😎

💦 Le të bëjmë shume shpejte hidroterapi të zorrës së trashë 👌

Më pëlqen përmbajtja e emisionit 💩🥰

Ajo eshte e mahnitshme🥰

 LoVe
fLekitZa