Da li PRIVATNOST postoji?!

22.09.2016 12.59 FLEKITZA.com

...kada shvatiš da NIJE bitno šta durgi kažu i misle o TEBI, tek tada postaješ svoj i SREĆAN! Što pre to bolje i za tebe i za ostale!

Da li PRIVATNOST postoji?!
Kada budeš shvatio da sramota NE postoji, i kada budeš saznao da privatnosti NE postoji, da tajni NEMA, da sve što si uradio i što ćeš uraditi je samo deo tvog života i da se to nikog drugog NE tiče, i kada shvatiš da NIJE bitno šta durgi kažu i misle o TEBI, tek tada ćeš postati svoj i SREĆAN! Što pre to bolje i za tebe i za ostale! Uživaj u sebi! :)

Privatnosti nema, pogotovu sada kada Internet postoji :) Meni je jako smešno kada mi ljudi kažu “neko mi je hakirao email”! :D Pa ko će tebi da hakira email i zbog čega! Šta ti toliko imaš da kriješ od nekoga?! Zar zaista nemate hrabrosti da kažete ljudima šta mislite?! Zar zaista morate da krijete od nekoga nešto?! Zašto?! Zar zaista mislite da to niko neće saznati!? Zar zaista mislite da tajne postoje!

NE! :) Privatnost NE postoji, i ne bi trebalo da je bude! Zašto bih ja krila nesto što sam uradila ili što planiram da uradim! Ko to meni može nauditi onim što sam već uradila?! Ja se dičim svim i svačim što sam do sada prošla i dokle sam došla :D Dičim se svemu što sam uradila zato što znam da sam to htela i sigurna sam da sam uradila onako kako sam želela :) To je ono najlepše na svetu što može da vam se desi! Nikoga NE treba kriviti zbog vaših postupaka, niko nije odgovoran za ono što radite i što ćete uraditi!
NE verujem u ono “ma društvo me nateralo” ili ono uradio sam to zbog društva“  Ma daj! Uradio si to zato što si ti tako odlučio da treba uradit! :) Nikoga NE treba da bude sramota ili pak da se divi onime šo ste vi uradili!

Znam da to još uvek postoji u ovim našim malim umovima, ali dok god vi tome pridajete važnost, to će vas mučiti i postojati! Zato, oslobodite se toga! Uradite ono što osećate da treba uraditi! Uživajte i ne sekirajte se da li vam je neko hakirao sajt, email ili pronašao nesto što nije znao! Budite svoji i ne plašite se da kažete ono što mislite! To ste vi!  

Mi sada palimo da volidmo ljubav na bajku ;)

Privatnost NE postoji!
Samo ljubav!
 
fLekitZa