Ada Divine Awakening festival od 13. do 18. septembra 2022. godine u Crnoj Gori

16.12.2021 22.18 FLEKITZA.com

Naredno izdanje prvog regionalnog festivala svesti i intimnosti — Ada Divine Avakening — biće održano od 13. do 18. septembra 2022. godine u Crnoj Gori.

Ada Divine Awakening festival od 13. do 18. septembra 2022. godine u Crnoj Gori

Prvi Ada Divine Awakening retreat ukazao je na ključne probleme današnjice – sve veću usamljenost i otuđenost, a zatim pružio znanja i uvide iz oblasti ličnog razvoja, partnerskih odnosa, seksualnosti i povećanja intimnosti kako sa sobom, tako i sa drugim ljudima.

Na festivalu su gostovali neki od najuticajnijih edukatora i izvođača, kao što su Devi Mohan, Xavier De Forceville, Hannah Knight, Luba Evans, Ohad Pele, Andrea Paige, Rachel Rickards, Lennart Hening, Buddhi Dana i mnogi drugi, dok su neizostavan muzički program predvodili svetski i regionalni muzički umetnici, kao što su Božo Vrećo, Aklea Neon, Joshua Swahe, Praful, Tuulia, Zazo.

Energija koja je kružila Adom Bojanom pružila je okupljenima osećaj slobode, prisustva, sreće, strasti i blaženstva. Prema rečima velikog broja učitelja i učesnika, Ada Divine Awakening festival je već u prvoj godini ostvario cilj i pozicionirao se kao jedno od najznačajnijih mesta okupljanja ovog tipa na planeti, gde će posetioci i ubuduće zajedno rasti i razmenjivati iskustva, unapređujući svaki segment svojih života.

I 2022. godine tokom neverovatnih šest dana posetioce očekuje više desetina svetski priznatih predavača, čije će teme obuhvatiti povećanje intimnosti sa sobom i partnerom, unapređenje seksualnog iskustva, dubljeg povezivanje sa sopstvenim telom, balansa ženske i muške energije.

Važan deo ADA biće i časovi joge, meditacije uz zalazak sunca, ekstatički ples, koncerti i performansi.

Već su potvrđeni prvi predavači za ADA festival 2022, među kojima su neka od vodećih imena u oblasti svesnosti i intimnosti, kao što su edukatorka tantre i veza iz Sjedinjenih Američkih Država Luba Evans, učitelji iz polja intimnih odnosa, ljubavi i tantra joge Xavier De Forceville i Hannah Knight, zatim stručnjaci za odnose, meditaciju, intimnost, i kreativnost Rachel Rickards i Lennart Henning, kao i terapeutkinja disanja i isceliteljka Sophia Magdalena. Na narednom izdanju gostovaće i edukator u polju intimnosti i veza Aaron Kleinerman, predavačica iz oblasti tantre, seksualnosti, svesne komunikacije i ženskog tela Alice Hong, kao i predavač iz oblasti seksualnosti i nenasilne komunikacije Michael Finkel.

Poklon paketi za ADA 2022 u prodaji od 22. novembra, uz popust od 40 odsto! Prvi kontingent paketa za ADA Divine Awakening festival 2022 i smeštaj u prodaji je od 22. novembra, po poklon cenama koje počinju od 329 evra, što je popust od čak 40 odsto u odnosu na krajnju cenu. Količina paketa po ovim cenama je veoma ograničena.

Sve informacije o festivalu se nalaze na sajtu ADAwakening.me, gde se mogu kupiti i odgovarajući paketi.