Zone Festival 3. i 4. juna, Priština, Kosovo

15.05.2016 05.00 FLEKITZA.com

Prvo izdanje Zone festivala u Prištini, KS

Zone Festival 3. i 4. juna, Priština, Kosovo

Zone Club trenutno je najveći underground klub u Prištini i do sada je ugostio neka od najpoznatijih imena svetske eletronske scene poput Solomuna i Ricarda Villalobosa. Zone Fest nastao je kao prirodan evolucioni korak razvoja Zone Cluba, koji se ubrzano širi uz pomoć neverovatnih saradnji svojih partnera i sve sa jednim zajedničkim ciljem, stvaranjem esencije dobre zabave i energijue, spajanju starih i mladih klabera, dobrih i pozitivnih vibrcija. 

Prvi Zone Fest će 3. i 4. juna otvoriti svoja vrata za sve ljubitelje dobrog zvuka i neprikosnovenog klabinga, kada će predstaviti dvodnevni program koji uključuje 24 artista, 42 sata nonstop muzike, žurke i neverovatnog iskustva. Festivalski program će se odvijati na dva posebno pripremljena stejdža i jedan specijalni VIP deo posvećen dragim prijateljima i saradnicima koji su bili uz Zone od prašine do svitanja.

Zone Club, samim svojim postankom i otvaranjem već je bio veliki, a sada je još veći, nudeći raširenih ruku prostor i nezaboravnu zabavu za 6000 posetilaca koji žude za dobrim iskustvom.

Ovo su headlineri Zone Festivala:

Guti Live
John Digweed
Magda
MatthiasTanzmann
Premiesku Live
Steve Lawler

Podrška:
Anascole, Dardan, Erti Lutaj, Flekitza, Hajdar Berisha, Jehone, Leo Lumezi, Likatek, Minimim, Nikofor, Nino Flooder, Noki, Tatu, Toton, Uran B., Vegim, Vladislav Rashkov.

Za više informacija o samom događaju i porršci lokalnih di-džejeva, posetite Facebook event.

fLekitZa☆