Zeolit je magija!

05.11.2016 00.10 FLEKITZA.com

Iako na Kosovu ima najkvalitetnijeg zeolita, istog nećete moći kupiti tako lako...

Zeolit je magija!

Kako sam saznala za zeolit

Prvi zeolit mi je predstavila Tatjana iz Hrvatske 2014. i od tada nisam bez njega.

Zeolit je magičan, ali zaista!

 

Sta sam lečila zeolitom

Njime zalečim svaku ranu tako brzo, izlečila sam herpes koji sam imala na usni, izlečila sam gljivice koje sam imala na nožnim prstima, tretiram bubuljice njime i izlečila sam vaginalnu kandidu! Šta hoćete više :) WOW! Izgelda da su me sve žive bolesti zadesile, ali verujte mi da su ovo samo sitnice ;)

Inače, perem zube zeolitom, umivam se, pijem ga ujutru na prazan stomak. Zahvalna sam Tatjani, a zeolit delim svim ljudima koji uglavnom nisu čuli za ovaj mineral. Ljudi su uglavnom uplašeni...šta ja to koristim i šta im nudim, kao i za svaku promenu u životu koju trebaju napraviti ;) Meni to ide od ruke ;)

 

Kako do zeolita 

Informacije o zeolitu možete tražiti i sami, to i treba da uradite u slučaju da se odlučite na korišćenje. U blogu o zeolitu sam sažela ono što mislim da je najbitnije da znate. Uostalom, najbolje je zeolit isprobati i onda odlučiti da li je dobar za vaše telo ili ne, vi najbolje znate šta je za vaše telo idealno. Telo je vaš dom!

Iako na Kosovu ima najkvalitetnijeg zeolita, istog nećete moći kupiti tako lako. Ovu kutiju sa slike, zeolit klinoptilolit - Zeo Medic, pakovanje 800 gr, možete nabaviti, trenutno u Mitrovici, jedino :) po ceni od 5,5 eura! Sasvim idelano, zato što ovo pakovanje, za dve osobe, svakodnevne upotrebe (dva meseca upotreba, jedan pauza) traje 6 - 8 meseci! Moram da dodam, da je njegov rok trajanja - NEOGRANIČEN!

Sada, zeolit možete naci i prodavnici zdrave hrane The Spice Garden, Pristina. 

 

LoVe
fLekitZa☆