Vanu art narukvice

05.08.2017 13.00 FLEKITZA.com

Ručni rad narukvice, idealne za klabere!

Vanu art narukvice

Ruke su mi ranije bile pune nekih zavrzlama, narukvica, nekih ispletenih narukvica koje sam sa svojim društvom pravila. Onda mi se pojavila alergija po rukama i poskidala sam sve.

Od nedavno pratim Pura Vida kompaniju koja ima divne narukvice, ali ih još nisam naručivala preko interneta, zato što testiram sebe da li ih mogu nositi. I upravo kada sam se učlanila u Pura Vida klub i napunula korpu, pojavila se Rina koja je na rukama imala narukvice baš onakve kakve sam mislila da neću naći na Kosovu.

Anesa i Valon su par i tim koji radi divan nakit (mada ja nisam neki nakito frik :D) fokusirani na narukvice. Njihova kompanija Vanu art handmade je ono što sam tražila! Njihov rad i kreativnost daju narukvicama život!

Na kampanji Filip Morisa na Beer festu u Prištini smo, Vegim i ja, dobili ove dve narukvice, a onda još jedna plava, sa žutim čvorom :) Divno stoji a još uvek mi ne izlazi nikakava alergija. Jeee! 


Njihove radove možete pratiti na Instagramu i na fejsu.

Cene su pristupačne i možete naći sebe u njuhovom nakitu. Možete naručiti svoju narkvicu, premeti im ideju, kombinovati boje i dobiti ono što vam treba.

Ove narukvice su idealne za vaše društvo i prijateljstvo, za partnere i ljubav, za porodicu i okupljanja. Šta čekate?!

Odaberite svoje boje i kombinacije i uživajte!