Kanali i TMM Records në youtube

22.04.2023 12.22 FLEKITZA.com

Jam i emocionuar t'ju ftoj të abonoheni në kanalin tim të etiketës ku mund të qëndroni të përditësuar me këngët, artistët, publikimet dhe podkastet më të fundit tekno.

Kanali i TMM Records në youtube

Si një djallues tekno i vetes, e kuptoj se sa e rëndësishme është të qëndrosh i informuar dhe i lidhur me komunitetin.

 

Duke u abonuar në kanalin e TMM Records në youtube, do të jeni të parët që do të mësoni për këngët, albumet, publikimet dhe episodet e podkasteve të reja tekno nga artistë të talentuar të teknos andergraund nga e gjithë bota.

 

Pra, çfarë po prisni? :)

Shkoni në kanalin tim të etiketës dhe shtypni butonin e abonimit për të filluar dimensionet tuaja të reja të teknos.

Le ta mbajmë gjallë tekno!