TMM Podcast 001 - Vegim & Flekitza

04.03.2023 22.00 FLEKITZA.com

Kemi disa lajme tekno :)

TMM Podcast 001 - Vegim & Flekitza

Podkasti ynë është në linjë dhe për edicionin e parë setin e tij të drejtpërdrejtë të Vegan dhe unë, ne regjistruam në ngjarjen e KTP në Ground Club Luxembourg më 17 shkurt 2023.


Lista e këngëve brenda đź‘Š

Shijoni udhëtimin tuaj #techno!