Objavljene su nominacije za 6. nagradu Ambasador elektronske muzike

17.11.2022 15.02 FLEKITZA.com

Objavom nominacija počinje glasanje u 35 kategorija publike i zanimanja za dostignuća u Hrvatskoj i regiji u 2022. godini.

Objavljene su nominacije za 6. nagradu Ambasador elektronske muzike

Šesto izdanje Ambasador nagrade za elektronsku muziku, događaj koji okuplja celu industriju na jednom mestu, je do 29. novembra, je otvoren za javnost i profesionalce da glasaju u ukupno 35 kategorija putem zvaničnog sajta OVDE.

Kosovska elektornska scena se ovog puta našla u nominaciij za najbolju regionalnu izdavačku kuću godine, odnosno techno label TMM Records, koga predvode umetnici Vegim i Flekitza.

Objavljena su pravila dodele, kriterijumi i delimični program dodele, koji se održava 8. decembra u Boogalu clubu, Hrvatska. Ove godine se priprema dvodnevni program na nekoliko lokacija, koji obuhvata tribine i žurke.

Nominacije su vršene na osnovu nominacije kandidata od strane Stručnog žirija iz Hrvatske i regiona u prvom ciklusu projekta koji je održan od 25. oktobra. do 06.11.

Uz ogromno interesovanje javnosti i scene za projekat koji su započeli 2016. godine, Ambasador ima novi vizuelni identitet koji je delo Grgura Nikice Vulete, DJ-a, promotera, novinara i studenta Grafičkog dizajna u Zagrebu, poznatog kao DJ Vazdaisti, i osnivač projekta Princip.ba.

POZIV ZA VOLONTERE!

Organizatori ovom prilikom pozivaju sve zainteresovane studente novinarstva, kulturologije, novih medija, digitalnog marketinga, event menadžmenta i sve ostale kreativce na sceni da se jave na volonteri@ambasador.hr sa svojim životopisom i iskustvom i pomoći u realizaciji projekta. 6. izdanje najjačeg Ambasadora do sada . Prijave se primaju do 25. novembra. U prijatnoj radnoj atmosferi naučićete mnogo od profesionalaca i biti deo projekta koji služi kao platforma za povezivanje tima na sceni. Steći ćete dragoceno iskustvo, kao i mnogi drugi, i postati deo ove kulturne i kreativne industrije.

Kako projekat ove godine u Boogaloou poprima jači regionalni karakter, tokom muzičkog programa nastupiće hrvatski, ali i izvođači iz regiona. Više o samom muzičkom programu, Ambasadorskom simpozijumu i drugim aktivnostima biće periodično objavljivano. Očekuje se dolazak preko 250 posetitelja iz industrije elektronske muzike u Hrvatskoj i regiji, koji jedva čekaju da se okupe i ostvare nove saradnje tokom manifestacije, pogotovo zbog prošlogodišnjem izdanja u Opatiji zbog uskraćenosti za dolazak regionalnih umetnika zbog epidemioloških mera. Partner na projektu je HDS-ZAMP.

Budite deo elektonske muzičke kulture i glasajte OVDE!