Janë shpallur nominimet për Çmimin e 6-të të Ambasadorit të Muzikës Elektronike

17.11.2022 15.02 FLEKITZA.com

Me shpalljen e nominimeve, fillon votimi në 35 kategori të audiencave dhe profesioneve për arritjet në Kroaci dhe rajon në vitin 2022.

Janë shpallur nominimet për Çmimin e 6-të të Ambasadorit të Muzikës Elektronike

Edicioni i gjashtë i Ambasadorit të Muzikës Elektronike, një ngjarje që bashkon të gjithë industrinë në një vend, është deri më 29 nëntor, e hapur për publikun dhe profesionistët për të votuar në gjithsej 35 kategori nëpërmjet faqes zyrtare KËTU!

Skena elektronike kosovare kësaj radhe është nominuar për shtëpinë discografike rajonale më të mirë të vitit, përkatësisht techno label TMM Records, të udhëhequr nga artistët Vegim dhe Flekitza.

Janë publikuar rregullat, kriteret dhe programi i pjesshëm i ndarjes së çmimit, i cili mbahet më 8 Dhjetor në klubin Boogaloo, Kroaci. Këtë vit në disa lokacione po përgatitet një program dy ditor, i cili përfshin forume dhe party. Nominimet janë bërë në bazë të nominimit të kandidatëve nga juria e ekspertëve nga Kroacia dhe rajoni në ciklin e parë të projektit, i cili u mbajt nga 25 Tetor deri më 06 Nëntor. Me interesimin e madh të publikut dhe skenës për projektin që kemi filluar në vitin 2016, Ambasadori ka një identitet të ri vizual, i cili është vepër e Grgur Nikica Vuleta, DJ, promotor, gazetar dhe student i Dizajnit Grafik në Zagreb, i njohur. si DJ Vazdaisti, dhe themelues i projektit Princip .ba.

THIRRJE PËR VULLNETARË!

Me këtë rast, organizatorët ftojnë të gjithë studentët e interesuar të gazetarisë, studimeve kulturore, mediave të reja, marketingut digjital, menaxhimit të eventeve dhe të gjithë njerëzit e tjerë kreativë në skenë që të kontaktojnë volonteri@ambasador.hr me CV dhe përvojën e tyre dhe të ndihmojnë në realizimin e projektit. Edicioni i 6-të i Ambasadorit më të fortë deri tani. Aplikimet pranohen deri më 25 Nëntor.

Në një atmosferë të këndshme pune, do të mësoni shumë nga profesionistët dhe do të jeni pjesë e një projekti që shërben si një platformë për lidhjen e ekipit në skenë. Do të fitoni përvojë të vlefshme, si shumë të tjerë, dhe do të bëheni pjesë e kësaj industrie kulturore dhe krijuese. Ndërsa projekti i këtij viti Boogaloo merr një karakter më të fortë rajonal, gjatë programit muzikor do të performojnë interpretues Kroatë dhe rajonal.

Më shumë për vetë programin muzikor, Simpoziumin e Ambasadorit dhe aktivitete të tjera do të publikohen periodikisht. Pritet ardhja e mbi 250 vizitorëve nga industria e muzikës elektronike në Kroaci dhe rajon, të cilët mezi presin të mblidhen dhe të krijojnë bashkëpunime të reja gjatë manifestimit, sidomos për shkak të edicionit të vitit të kaluar në Opatija për shkak të mohimit të ardhjes. të artistëve rajonalë për shkak të masave epidemiologjike. Partneri i projektit është HDS-ZAMP.

Bëhuni pjesë e kulturës së muzikës elektronike dhe votoni KËTU!