SEA DANCE FESTIVAL - NAJAVE IZVODJAČA

18.07.2019 22.58 FLEKITZA.com

Ovogodišnji Sea Dance festival će se održati na plaži Buljarice u Budvi, Crna Gora, od petka, 30. avgusta, do nedjelje, 1. septembra.

SEA DANCE FESTIVAL - NAJAVE IZVODJAČA

Pored Svena Vätha, nastupe su potvrdili i najuspešniji muzički producent 21. veka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača na svetu David Guetta, vodeći nemački producent i DJ Robin Schulz i francuska klupska senzacija, duo Ofenbach

 

Od regionalnih umetnika nastupaju Darko Rundek, Senidah i neki od najpopularnijih balkanskih repera Surreal, Fox, Kuku$, Hazze i Bekfleš.

 

Nadaleko čuvena Dance Arena, najspektakularnija bina EXIT festivala, koja važi za jednu od najcenjenijih elektronskih bina na svetu, ovog leta stiže na Jadran, i to prve noći do sada najjačeg izdanja Sea Dance festivala. Kao prvi hedlajner svoj prvi ikad nastup u Crnoj Gori potvrdio je Sven Väth, pokretača i lidera svetske tehno zajednice.

 

Njemu se pridružuje jedan od najcenjenijih elektronskih izvođača i trostruki dobitnik nagrade za najboljeg svetskog DJ-a Richie Hawtin. Nastup na Sea Dance festivalu biće premijerno pojavljivanje u Crnoj Gori ove istinske tehno ikone i revolucionara, zaslužnog za brojne tehnološke inovacije na muzičkoj sceni.

 

Sa njim na glavnu binu stiže i ključni član legendarne Hawtinove izdavačke kuće Minus i rezident najvećih svetskih žurki Jon Gaiser.

 

Još jedno od ključnih imena Dance Arene dolazi na Sea Dance, će biti nemački producent Recondite, čiji su nastupi uživo iskustvo za sva čula, a njegov bogat muzički opus čini ga jednim od najtraženijih izvođača na svetskoj sceni.

 

 

 

Udarnom line upu techno titana se pridružuje i liderka nemačke elektronske scene Helena Hauff. Sa njom na No Sleep binu stiže i holandska zvezda Eelke Kleijn, multitalentovani producent i moderni kompozitor.  No Sleep ekipi na Sea Dance festivalu od regionalnih izvožača će nastupati, Tijana T, Marko Nastić, kao i osnivač kultne izdavačke kuće “Laus” i dubrovačka legenda Haris

 

Na Kosovu se ulaznice i turistički paketi koji sadrže opcije za smeštaj i prevoz, mogu rezervisati u agenciji Plur iz Gnjilana. Svake godine ova agencija okupi veliki broj mladih iz različitih zajednica na Kosovu i organizovanim prevozom uz profesionalne vodiče posete Sea dance festival.