Black Sun Empire @ ODA, Priština, Kosovo

25.01.2010 02.14 FLEKITZA.com

DNB-KS je bio organizator!

Black Sun Empire @ ODA, Priština, Kosovo

Black Sun Empire @ ODA

Karta za ovaj ivent u pretprodaji bila 3 eura a na vratima 4. DNB-KS je bio organizator.
Ovo je bio treči veliki ivent koji oni su organizovali. Pre, dovodili su Big Bud-a iz Londona, i DJ Lynx takođe iz Londona, a sada Black Sun Empire iz Holandije.

ODA je super underground mesto, barem se meni jako sviđa, totalno je moj tip. Nekako u centru je grada, nekako na dole je, uvučeno, nikome ne smetaš. Na početku ima jedan šank, a onda ulaziš u super prostranu prostoriju, sa sve super binom a sa leve i desne strane imaš tako super namešene stepenice da je totalno pregledno kada sedneš a da ti ne smeta. A sound system je na nivou.

Labinot Sponca (lokalac) warm up. Šta je vrteo? Pa dnb a ja volim sve što zna dobro da drma i da vam nosi telo, sve do ulaska Black Sun Empire-a , moja ekipa skakla, pa čak i jedna naša curica koja nije očekivala da je vodimo da se dramira, a drmala se neverovatno i skakala. A dok tako skačeš, i ne primetiš da se prostor oko tebe napunio ljudima koji mašu rukama i đuskaju baš onako dramerski. A onda, dosta kasno ulaze Black Sun Empire, kad vidiš, publika da može skočila bi na binu. Totalno svi poludeli, bez prestanka su skakli do 03.30, zato što sam ja ostala do tada, jer sutra sam morala da overim jutarnji program. I takav je i bio! Nonstop pričam o sinočnoj žurci.

Nemojte posle da kažete da se Flekitza nikad nije dramirala, jesam,  i to baš onako kako treba. Prijalo mi je. A tek možete da zamislite kako su pravi drameri uživali.

Evo nekih slikčica koje sam na brzaka supela da uslikam.

 fLekitZa