Ujë diellor

01.03.2017 23.50 FLEKITZA.com

Ky është uji im i preferuar 💦 uji im i shenjtë 🤪

Ujë diellor

Bëni ujin tuaj diellor


📌 Mbushni një shishe ose pjatë transparente qelqi me ujë të pijshëm (shmangni shishet plastike) ☠️


📌 Kapaciteti maksimal i shishes së qelqit duhet të jetë 2 litra, shishet ose enët prej qelqi me kapacitet më të ulët ndoshta do të ishin më të mira për përqendrimin e dritës së diellit sepse, atëherë ekspozimi është më i fortë dhe uji i pijshëm do të thithë energjinë më shpejt 🌞


📌 Kur mbushni shishen tuaj të qelqit me ujë të pijshëm, sigurohuni që të vendosni një kapak xhami, kështu që uji thith plotësisht dritën e diellit 🌞

 

Asnjëherë mos përdorni shishe plastike për këtë proces, sepse plastika dihet se është një material toksik në shkallë të gjerë. Shishet plastike nuk janë të sigurta për të ruajtur ujin e pijshëm.


💧 Merrni shishen e mbushur prej qelqi dhe vendoseni në tokë, përpiquni të gjeni një vend pa bar. Nëse nuk keni një vend pa bar në kopshtin tuaj, vendoseni shishen në një rërë ose sipërfaqe betoni.

 

💧 Lëreni shishen të ekspozuar në rrezet e diellit për të paktën 5 ore  🌞


💧 Shishja juaj do të mbushet me energji në 5 ose 8 orë, (në varësi të vendndodhjes) ☀️

 

Shënim


Pini ujin menjëherë ose kur të ftohet në temperaturën e dhomës. Ky ujë zgjat vetëm 24 orë, pastaj ju duhet ta vendosni përsëri në shishe jashtë për t'u mbushur përsëri me energji. Ju e dini të dini se nuk keni nevojë ta mbani ujin në frigorifer, uji i ftohur në temperaturën e dhomës është më cilësor sesa uji i ftohur i mbytur në frigorifer.

 


Vërejtje


📌 Shishe qelqi që përmban ujin e pijshëm duhet të qëndrojë jashtë gjatë ditës 💦


📌Për të mos ngrirë dhe shpërthyer shishen e qelqit gjatë dimrit, duhet ta mbani atë brenda, por vendoseni pranë dritares ku mund të ekspozohet akoma në rrezet e diellit ☀️


📌 Përdorni shishe qelqi të thjeshta në vend të shisheve me ngjyra dhe përdorni ato në mënyrën e duhur, sepse atëherë uji do të mbushet me energji dhe ngjyra të ndryshme të ylberit, kështu që kur e pini, ai përputhet me organet tuaja të brendshme. Çdo ngjyrë gjen organin e saj që përputhet 🌈


Me përjashtim të pirjes së ujit diellor, ju gjithashtu mund të përdorni ujë diellor për të shëruar plagët, për të masazhuar trupin tuaj, madje edhe për të larë/lagur fytyrën me të, sepse është efektive kundër akneve dhe rrudhave :)

 

with LoVe 
fLekitZa ✨