Sea Star festival objavio nove datume za 2021

05.05.2020 18.29 FLEKITZA.com

Zbog mera propisanih od strane nadležnih institucija i opsteg globalnog stanja, uz iste izvođače koje predvode Cypress Hill i Amelie Lens, na istoj lokaciji u Umagu, Hrvatska, Sea star festival ce se održati 28 i 29. maja.

Sea Star festival objavio nove datume za 2021

Sea Star je postao i jedini festival u Hrvatskoj, ali i celoj regiji koji uz nove datume ima i potvrdu nastupa svih prethodno potvrđenih izvođača, a organizatori najavljuju da će i ovaj popis dodatno proširiti kako bi nagradili publiku za ukazano strpljenje tokom ove situacije u svetu, koja je posebno teško uticala na festivalsku industriju.

U petak 28. i u subotu 29. maja 2021. će nastupati hip hop grupa Cypress Hill, techno superzvezda Amelie Lens, Meduza, bend Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski mag Umek i rap veličanstvo Vojko V! 

Uz njih će nastupati i trap reprezentacija u sastavu Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen i Triad & Yeah Left live, rock duo Buč Kesidi, kao sam vrh regionalne elektronske scene u kojem su Tijana T i Insolate, zatim techno postava na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom.

“Zahvalni smo publici na pokazanom strpljenju i poverenju. Sretni smo što smo uspeli doneti dobre vesti kako za publiku iz više od 50 zemalja sveta, tako i za Umag, Istru, Hrvatsku i celu regiju”, poručuju iz EXIT tima, u ovoj situaciji bez presedana koja preti da će ugasiti brojne druge festivale širom sveta.

Sve ulaznice, smeštaji i prevozi za ovogodišnji Sea Star festival kupljeni na službenim prodajnim mestima biće važeće i za izdanje 2021. godine. U prodaju će kasnije krenuti i novi kontingenti ulaznica, smeštaja i prevoza. 

Svi kupci kojima novi datumi Sea Stara ne odgovaraju moći će ostvariti povrat novca. EXIT tim moli za strpljenje kako bi način povrata bio usklađen sa zakonskim rešenjima koji će biti usvojeni od strane Republike Hrvatske, a u skladu s aktualnom situacijom izazvanom pandemijom koronavirusa. Čim budu dostupne informacije će biti objavljene na službenim web stranicama i društvenim mrežama festivala.

Na datume kada se ovogodišnji festival trebao održati, tačnije od četvrtka 21. do nedjelje 24. maja, pripremljen je Sea Star Stream Festival, na kojem će se prikazati snimke brojnih nastupa s protekla tri izdanja. Snimke će se, u pravoj festivalskoj formi, prikazivati na društvenim mrežama i službenoj web stranici Sea Stara.