RILINDJA WAREHOUSE V: Etapp Kyle & Anetha

31.01.2017 22.11 FLEKITZA.com

peta edicija Hapësirinih dogadjaja!

RILINDJA WAREHOUSE V: Etapp Kyle & Anetha

Karte za ovaj dogadjaj kupite na Gigstix.com

Hapësirina će za svoje peto izdanje ugostiti ukrajnskog umetnika Etapp Kyle i mladu umetnicu, parižanku, Anethu.

Ettap Kyle je trenutno na pragu novih kreativnosti zajedno sa nekim od kljucnih imena tehno muzike. Debitovao je sa svojim EP-om na Ben Klokovoj etiketi “Klockworks” kada je i dobio svu zasluženu pažnju svetskih klubova. Do 2014. godine je bio dj rezident poznatog tehno kluba “Arma17” u Moskvi i tom prilikom je napravio odlične kontakte sa “Ostgut” timom. Njegova ljubav prema tamnim i dinamičkim techno zvukovima uz mešanje mekih melodija i močnih ritmova, stvaranju odlučnu atmosferu na podiju za igru.

Anetha, dj i producent koja je veoma brzo postala istaknuta umetnica underground techno scene u Parizu, član je pariškog “Blocausa”, serija događaja koji promovišu underground tehno scenu. Natupala je u “Cosrica Studio” u Londonu, “Rex” Clubu u Parizu, Stokholmu i naravno u berlinskom “Trezoru”. Debitovala je u novembru 2015 sa EPom na Spencer Parkerovom lejblu “Work Them Records” a u pripremi je i drugi EP na istoj etiketi u saradnju za Antigonom i Spencerom. Ona je takodje poznata po treku “Tomorrow’s DNK” na Reclaim Your Citi Pariz - Berlin 2,0 EP zajedno sa Francois Ks, I/YI i Abayomi. Između acida, melanholičnih melodija i hipnotik zvuka, uz veoma dobar i jak ritam, ona takođe voli da pušta old school trekove iz 90tih. Ona definitivno zna kako da preuzme kontrolu na podijumu za igru!

Događaj će se održati 16. februara, sa početkom u 22 časa, a lokalna podrška će biti prištinski dj Uran B. techno duo Vegim i Flekitza na već poznatoj lokaciji Hapësirinih događaja, “Rilindija”, u Prištini.

Prodaja ulaznica počinje 20. januara a promo cena karti od 5 eura će trajati do 02. februara. Zatim od 03. februara cena karte će iznositi 7 eura sve do 15. Februara.

 

 

fLekitZa☆