Pregled: Seth Troxler u klubu Zone, Priština, Kosovo

08.09.2017 21.03 FLEKITZA.com

napisao: Elvis Ibrahimović

Pregled: Seth Troxler u klubu Zone, Priština, Kosovo
Fotografija: Petrit Rrahmani 

Još jedan vikend i to kakav vikend? Bajram night, pa na sve to sjajni artisti prištinske underground scene, koji su zagrejali dance floor kluba Zone. Zatim brilijantni Seth Trolex koji je “oduvao” razigranu masu s svojim melodičnim setom od 7 časova.


Fotografija: Petrit Rrahmani

Sa društvom sam u Zone Club ušao oko 02:30. Uspeli smo da poslušamo par numera koje je “vreto” Secret 47 i Nappy G na udaraljkama. Veoma interesantan nastup za elektronsku scenu. Nakom pola sata, tačnije u 03:00 je nastupio Seth Troxler koji je u zatvorenom delu Zone kluba vrteo 4 sata. Zatim je žurka prerasla u after koji je bio na otvorenom. To je otvoreni deo Zone kluba ili terasa kluba.



Fotografija: Petrit Rrahmani

Seth Troxler je još 3 sata puštao muziku dok je sunce izlazilo. Fenomenalan doživljaj. Negde posle 10 časova se za dj booth-om našao i Uran B. koji je svojom muzikom još više razmrdao publiku koja nije želela da napusti osunčanu terasu Zone kluba.
Nisam ostao do kraja njegovog seta. Dosta je bilo djuskanja.


Fotografija: Petrit Rrahmani


Što se tiče zvuka, po mom skromnom mišljenju, nije bio loš, obzirom da se uglavnom svuda po klubu jednako čulo. Rasveta je bila solidna. Prostor je fantastičan. Nisam zalazio u gornjem delu kluba, drugi sprat, zato što sam ja od onih koji vole da osete vibes na danceflooru ispred dja. Volim kontakt s'ljudima :)


Fotografija: Petrit Rrahmani


Ono što zameram klaberima, na svim žurkama, ne samo na ovom dogadjaju, je to, da trebaju da se skoncentrišu na jedno mesto i slušaju mjuzu, djuskaju. Mrzim kad se “zavozaš” a tamo neko prođe kroz tebe bez “sorry”
Toga ima svuda.....


Zone club je fenomenalan. Publika je raznovrsna :) Što bih ja rek'o “od Baha, do Sevdaha” :)


Hvala Zonu klubu i Win Music Freedomu na ovoj organizaciji, mom drugaru Fehmiu i svima za predivno druženje.

Bravo za sve Vas!

Vidimo se uskoro, a to je 15. Septembar i najavljena žurka sa tehno divom Rebekom i naravno lokalna podrška prištinskih umetnika: Vegim, Flekitza, Toton u klubu Teatri ODA u Prištini.

Očekujem pravi rejv!

by