Vaji im i diellit

05.07.2022 21.00 FLEKITZA.com

mund të bëhet edhe e juaja ;)

Vaji im i diellit

🥕 grini karotat


🍏 arra jeshile priten në katërsh ose copa


🛢 derdhni  me vaj ulliri 


☀️ në diell për 30 ditë

 

kullojeni dhe shkon në përdorim :)

dhe shkoni në diell lirshëm ☀️

Ky është vaji i diellit për rrezitje <3 

me dashuri
fLekitza