My new technique of positiveness

04/25/2017 23:52 FLEKITZA.com

Thanks to Mabel Katz, I found out about Ho’oponopono technique :)

My new technique of positiveness

Every problem has a solution! You just need to find it ;)

Recently, I started using Ho'oponopono technique :) Yoga is still very difficult for me. Ho'oponopono is easier and you can practise whenever you want and whenever you are :) Let's see if you'll be patient to figure out how it works!


There are four simple steps to this method: Love, Gratitude, Forgiveness and Repentance. These are the only forces at work – but these forces have amazing power.


Let’s try it :)

 

I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you, I Love you

(no way i wrote this not doing copy/paste :D )