Vinili im i parë ndonjëherë :)

20.03.2022 22.22 FLEKITZA.com

Ndërsa co19 ndaloi klubin dhe udhëtimet e mia, koncertet, performancat dhe udhëtimet nëpër botë, krijimtaria ime u rrit 👊 Pra, kreativiteti është gjithmonë këtu, thjesht duhet të mërzitesh pak dhe të mos bredh jashtë 🙃

Vinili im i parë ndonjëherë :)

Më në fund pata kohë të fokusohesha në prodhim 👊

8 ore prodhim teknos, 8 ore gjume, 8 ore biciklete 🚴🏻‍♀️😁

Thjesht duhet te vendosesh nje alarm per tu ngritur here pas here dhe te shtrihesh pak qe te mos kesh hermi te diskut :D :P ja cfare ndodh kur shpina jote dhemb dhe cdo gje tjeter :D

Trekat i kam bërë në bashkëpunim me Vegimin.

Printimi i muzikës në vinyl është bërë në bashkëpunim me shtypshkronjën spanjolle Envelope structure.

Shtypja e vinilit është mbështetur nga Komuna e Prishtinës, Departamenti i Kulturës nga pakoja e saj e ndihmës gjatë pandemisë.

Masteringu është bërë nga studio portugeze Tema Mastering.

Dizajni i kopertinës së albumit është bërë nga Vegim.

Emri i albumit është Shifting Operations. Sepse tani është koha kur ne duhet dhe mundemi të krijojmë realitetin tonë! Të gjitha gjurmët janë të lidhura me zgjimin e vetëdijes, dhe tekno e ka këtë mundësi ;) provojeni edhe atë ;)

Një artikull fenomenal për këtë vinyl ka shkruar një portal i muzikës elektronike Frekvencii.org. Lexoni këtu.

Këtë edicion e ka bërë të ditur Kosova Clubbing. KETU!

Mund të blini "Shifting Operations" në dyqanet muzikore në mbarë botën. KETU!

Faleminderit për blerjet dhe mbështetjen tuaj për të vazhduar prodhimin e vinylave :)

Woohoo :) Më pëlqen kjo shifting ;)

Shume faleminderit!

one LoVe
fLekitZa