Platforma multimediale për artin dhe kulturën në Mal të Zi

31.03.2021 21.59 FLEKITZA.com

Platforma multimediale "Platform081" u krijua me qëllim që të jetë një lidhje për të gjithë të rinjtë krijues që duan të kontribuojnë me artin e tyre në zhvillimin e kulturës gjatë pandemisë.

Platforma multimediale për artin dhe kulturën në Mal të Zi

Kjo platformë është një vend për të takuar dhe krijuar industri të reja krijuese në Malin e Zi 🥰

Pandemia co19 ishte fatale për kulturën, por kjo platformë, përmes transmetimeve të drejtpërdrejta, lidhi interpretuesit me audiencën dhe krijoi hapësirë për artin për të jetuar në kohë krize 🌼 Deri më tani, ata kanë punuar kryesisht me artistë nga Mali i Zi, duke zgjedhur vende që do të kompletojnë përvojën e audiencës dhe interpretuesve dhe natyrisht për të promovuar turizmin malazes.

Platform081 zbatoi dy ngjarje madhështore të quajtura "Sunset VICE" 🤩 🥳 Situata epidemiologjike në Mal të Zi ishte në favor të tyre, kështu që ata arritën të organizonin dy ngjarje - duke respektuar të gjitha masat epidemiologjike dhe të dyja ishin për një numër të kufizuar të njerëzve.

Festat "Sunset VICE" janë mini festivale, sepse vizitorët, përveç vendndodhjeve të bukura malazeze, muzikës së zgjedhur, transportit të organizuar dhe pijeve, kanë mundësi të marrin pjesë në aktivitete të tilla si ekspozita arti, pikturë në fytyrë, zonë ushqimore, zonë e ftohtë me hamak dhe çadra  🌴🐳

Ndërsa situata aktuale në botë është mjaft e kufizuar në çdo kuptim, Platforma081 tashmë ka filluar të zgjerohet në rajon 👌 Më 12 shtator 2021, në nej SunsetVICE vol.2, në "Talica Rustic Villa" mbi Sutomore, do të presë një prodhues nga Serbia, Dejan Milićević dhe të gjitha në përputhje me masa të caktuara 😎

Platform081 u nominua për një Çmim Ambasadori për Transmetim Konceptual Drejtpërdrejtë në rajon, së bashku me emra të tillë si Exit Festival dhe Central Dance Event.

Ks Clubbing