LØV çaj organik

22.01.2017 00.38 FLEKITZA.com

Infuzionet ose çajrat e Lov Organics janë një pasuri e produkteve franceze me një ideologji skandinave të mbrojtjes së mjedisit për të bërë çajra organikë në ambalazhe miqësore me mjedisin ♻️🤩

LØV çaj organik

Pas performancës së Vitit të Ri në klubin L'Ostra në qytetin e NancyFrancë, me një sistem zanor të përsosur one funksion dhe një pistë kërcimi të palodhur tekno, më pas u kënaqa me Lov caja. Me këto çajra e rikuperova shumë shpejt bioritmin tim 😉

🤩 Çaji i mrekullueshëm i mëngjesit është ideal për t'u zgjuar, sepse është një kombinim i çajit jeshil dhe matesë jeshile me theks të grejpfrutit, limonit dhe agrumeve.

🤩 Përbërësit kryesorë të një mëngjesi të bukur janë çaji jeshil organik, materja e gjelbër organike, portokalli organik, limoni organik, guarana organike, grejpfruti organik, lulet e kalendulës organike

💪 Lov është i mirë për mua për ta përdorur gjatë ditës, për të rritur energjinë dhe temperaturën e trupit, sepse është një përzierje pikante e kanellës, kardamomit, jamballit, karafilit, koprës, piperit dhe xhenxhefilit.

💪 Përbërësit kryesorë të këtij çaji janë anise organike, kopër organik, jamball organik, kardamom organik, xhenxhefil organik, kanellë organike, piper organik, karafil organik.

🌚 Lov je Zen është një çaj për orët e mbrëmjes, sepse është një përzierje relaksuese e mollës, portokallit, karamelit dhe notave delikate të limonit. Përbërësit kryesorë të këtij çaji janë rooibos organike, mollë organike, balsam organik i limonit, gjethe organike të manaferrës, portokall, karamel.

Provova edhe të tjera që nuk janë në foto si:

😴 Një natë e mrekullueshme: një përzierje qetësuese e blirit dhe kamomilit me notat e dardhës së ëmbël, kanellës dhe jamballit

😴Përbërësit kryesorë janë shkurret organike, rooibos organike, kanella organike, bli organik, jamballi organik, kamomili organik, verbena organike, dardha

Kapja është e bukur: një përzierje me diell frutash me gurë me copa mango dhe ananasi

Përbërësit kryesorë janë çaji i bardhë organik, çaji jeshil organik, rooibos organik, mango organike, ananasi organik, kajsi organike, pjeshkë

👊 Run for Love: ideale për klube dhe atletë, pasi kjo është një përzierje superfrutash pa kafeinë e pasur me shegë dhe rrush pa fara

👊 Përbërësit kryesorë: Mollë organike, Hibiscus organik, shegë organike, shegë organike, rrush pa fara e zezë, rrush pa fara e kuqe, manaferrat organike Goji

Faleminderit Crew L'Ostra për dashurinë organike ❤️

Pritësit më të mirë ndonjëherë!

one LoVe 
fLekitZa