L'Occitane Citrus Verbena Stick Deodorant

01.11.2020 00.57 FLEKITZA.com

L’occitane është bredni i vetem që do të jepja euro për kozmetikën e tyre 🍀 Unë e përdor Citrus Verbana deodorant të për sqetull dhe është mahnitës 🤩

L'Occitane Citrus Verbena Stick Deodorant

Nëse nuk doni të ngatërroheni duke bërë shkopin tuaj deodorant, dhe në të njëjtën kohë doni kozmetikë me bazë bimore dhe keni një lëkurë të ndjeshme, deodorant shkopi L'occitane Verbena është për ju 👌🏻

 

Edhe pse me pagesën e parë mendoni se është e shtrenjtë (çmimi në dyqanin në Prishtinë është 17 euro) unë mund ta them NUK, sepse ky produkt, pas përdorimit të përditshëm, zgjat deri në një vit 😉

 

Ky shkop ka një majë të rrumbullakosur ⚪️ një top rrotullues të bërë për aplikim të lehtë dhe shumë të këndshëm 🌼

Nuk ngjitet dhe nuk digjet 🥳

Aroma është i leht citrus /  limoni 🍋

E bën punën e vet 💪

Gjatë ditës jam i freskët dhe i thatë 🤪

E vetmja negative është se lë shenja në veshje 😖 Kryesisht zgjedh të mos vesh një gardërobë 😜 që preko sqetullën 😁

 

🔻 Nëse nuk keni mundësi të përdorni këtë stik, atëherë gjithmonë mund të bëni vetë shkopin tuaj, ose thjesht të përhapni lëng limoni 🍋në sqetullat tuaja, ose sodë buke ose zeolit ;)

Me fat! :)

.fLekitZa.