Kosovo Clubbing radio show on Radio Kosova

17.03.2021 22.54 FLEKITZA.com

Po! Qashtu ishte :) E gjithë Kosova ka mundësinë të eksplorojë dhe dëgjojë techno :) Ky tekst më poshtë është një njoftim për projektin tonë të rre. Produkti është radio emision që është pjesë e zhvillimit të qëndrueshëm të kulturës së muzikës elektronike në Kosovë.

Kosovo Clubbing radio show on Radio Kosova

Kosovo Clubbing Podcast me Vegim dhe Flekitza, përkrahet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Pasi pandemia pezulloi performancat e tyre, Flekitza dhe Vegimi janë të fokusuar në produksion në studion e tyre dhe në organizimin e plasimeve në label-in e tyre TMM Records.

 

 

Projekti “Isolated State” (SH: Shteti i Izoluar) i plasuar në labelin e tyre TMM Records para pandemisë, është vetëm një hyrje në projektet e tyre të ardshme.

 

 

 

Në mënyre që të qëndrojne të lidhur me fansat e muzikës techno, Flekitza dhe Vegimi do të transmetojnë miksime çdo të Shtunë në Radio Kosova nga ora 2100.