22.09.2020 21.16 FLEKITZA.com

Unë e dua kurorën sepse .... :)

Izolimi nuk më ra rëndë, sepse në vitin 2005 u izolova nga:

* familja - dhe mësoi se dashuria është gjithmon ktu, edhe nëse nuk telefonoheni ose shkoni çdo fundjavë tek ata

* turbo folk dhe TV - kështu që tekno e vetme ishte në veshët e mi, madje edhe në sfond, çdo sekondë dreqi ;)

* njerëz toksikë - njerëz që kanë frikë nga dashuria dhe ndryshimi,

* ushqim budalla - kështu që unë atëherë isha pak "fiju fit" :D, sepse:

- nuk pi qumësht lope, nuk ha bukë e mish: D
- nuk ha domate dhe nuk i përziej me kastravec

* në vend të kozmetikës, unë spërkas me zeolit dhe bikarbonat natriumi pa alumin

* brenda natës zhyt në uji, arra, fara dhe fruta të thata, si dhe drithëra

* Unë pi ujë sollar, të zier dhe argjend

* kur shkoj te dikush (lexo "after": D) Unë mbaj me vete pantofla: D

+

Po shtoj zakone të reja për shkak të co19 dhe jam gati për 21 ditë!

Të përsërisësh zakone të reja çdo ditë që do të kthehen në një rutinë të re;)

 

Unë dua:

- për të tërhequr vaj në vend që të lani dhëmbët
- që në vend të një stërvitje në mëngjes, për të bërë një dush të thatë

 

Falë korones njerëzit kanë mësuar:

- të mos puthen çdo herë kur shihen

- të mos i ngjiten në qafë njëri-tjetrit tek arkëtarja në treg :D 

- se dashuria nuk është të vizitosh dhe të mbledhësh

- se çdo punë, takim, mund të bëhet në internet pa u takuar dhe pa pirë kafe: D

 

Epo, pse të pëlqen kurora?
Cilat janë zakonet tuaja të reja?


dhe po!!! Gjatë korones kam mësuar  - puçërr mund të hiqet vetë për tre ditë pa asnjë njollë nëse nuk e prek :D

Faleminderit koronaaa! :D

with LoVe 
fLekitZa