Si kundër covid19?!

11.03.2020 15.56 FLEKITZA.com

Truket e mia ditore qofshin ato covid19 ose një tjetër ;)

Si kundër covid19?!

→ Mos shikoni TV

→ Pastroni pluhur ku planifikoni të qëndroni më shumë se një orë

→ Pini çdo orë për një gotë ujë të temperaturës në dhomë

Vitamina C 100 mg  

→ Lëng selino

→ Lëng karrote dhe panxhar

→ Caji i zhallfi dhe trumzë

→ Shkruaj, çfarë ke në kokë

→ Vaji rigonit dhe vaj i farës të zezë

→ Vaji CBD

Zeollite

Ujë argjendi

→ Dëgjo tekno ↓ dhe kërce.

  

 

Kjo duhet të bëhet rutina juaj e përditshme 🙃

Paç fat! 😍

 

.LoVe.

F