Healthy bike life

10.06.2016 00.21 FLEKITZA.com

Ndihem super e shëndetshme me biçikletën time 🚴🏼‍♀️ Ka një vit që e kam këtë biçikletë për 34 ditëlindjen time 🤩

Healthy bike life

Ne nuk kemi asnjë rrugë për biçikletë 😱🚴🏼‍♀️🚴🏼  por ne zbuluam se ku është mënyra më e mirë për të provuar qëndrueshmërinë tonë  🚵🏼‍♀️🚵🏼💪🏻

 

🍀 EShtë në Parkun Kombëtar Germia në Prishtinë.

🚴🏼‍♀️ Bëni çmos dhe merrni biçikletën tuaj me vete 😍

🚴🏼‍♀️ Do të keni aventurën më të mirë të jetës tuaj 🥰

 

btw, ki parasysh se jeta është më e mirë në #techno 👇

 

one LoVe