Green smoothie for strengthening immunity

18.09.2018 18.17 FLEKITZA.com

Perimet jeshile janë plot me vitamina, minerale, fibra, klorofil dhe aminoacide 🍀 të cilat janë përbërësit bazë të proteinave, dhe kjo është gjithçka që na nevojitet për shëndetin 💪

Green smoothie for strengthening immunity

Smoothie jeshile është ideale për pas festës ose pas një fundjave të gjatë dhe klubeve të çmendura

Përbërësit:

🍌 4 banane (bananet e ngrira kanë një shije më të mirë)
💦 500 ml ujë të filtruar/solar ose të thjeshtë
🍀 8-10 tehe spinaq ose lakër jeshile
🍋 2 limonë

Hidhini të gjithë përbërësit në një blender dhe përziejini për 1-3 minuta 💫

Pijen e pini menjëherë, me gllënjka të vogla.👌

Çdo mëngjes deri në fundjavën e ardhshme 😁

 

 

Ndërsa pija ket techno smoothie jeshile, zgjedhja ime është Objected with Redcode.

One LoVe
fLekitZa