fLekitZa

05.05.2023 12.00 FLEKITZA.com

fLekitZa

Trupi i njeriut preferon muzikën tekno pasi ritmi i saj është 130 BPM dhe më shumë :D dhe nënshkrimi i kohës prej 4/4 përputhet në mënyrë të përkryer me rrahjet mesatare të zemrës njerëzore prej 60-70 BPM - fLekitZa