Simbol Londona na No Sleep Festivalu

21.09.2019 04.15 FLEKITZA.com

fabric, jedan od vodećih svetskih klubova i simbol noćnog života Londona, proslaviće u Beogradu 20 godina besprekornog rada uz trenutno najtraženiji britanski duo Bicep!

Simbol Londona na No Sleep Festivalu

Nakon što su prošle godine priredili noć za pamćenje na Petrovaradinskoj trvđavi, a pre toga organizovali i veliku EXIT žurku u srcu Londona, ekipa kluba fabric u subotu 9. novembra dolazi na No Sleep Festival, kako bi donela duh londonskog klabinga na veliku žurku za hiljade ljudi iz celog sveta.

 

Na spektakularnoj produkciji u Glavnom Hangaru Luke Beograd, program predvode Bicep, londonski produkcijski i DJ duo poreklom iz Belfasta, čiji istoimeni, univerzalno hvaljeni album iz 2017. mnogi smatraju i najvažnijim elektronskim izdanjem decenije. Energični čikaški house, detroitski techno setovi, i britansko acid nasleđe u miksu sa njihovom produkcijom ispunjenom deep i progressive melodijama, DJ set dvojca koji čine Andy Ferguson i Matt McBriar, čine unikatnim iskustvom na svetskoj sceni.

 

Na događaj koji se unapred kvalifikuje za jednu od žurki godine, fabric i No Sleep su u goste pozvali i još jedan fantastičan tandem Mind Against! Italijanski dvojac, Mind Against!, ce takodje nastupati na festivalu, gde ce predstaviti novi set i materijal za album koji se očekuje na proleće.

 

A fantastičnu godinu iza sebe ima i danska DJ zvezda odrasla u Moskvi, Anastasia Kristensen, koju ste mogli da slusate na Exitu 2018. Godine.

 

Uz ovakve goste u Beograd dolaze i rezidenti fabrica, a među njima i londonska DJ ikona Terry Francis, kome je već 20 punih godina poverena komanda jednog od najprestižnijih miks pultova.

 

Sa njim dolazi i mlada Anna Wall, koja predvodi novu generaciju kućnih izvođača fabrica, ove prestižne londonske institucije koja je u proteklih 20 godina, snažno obeležila kompletnu istoriju svetske elektronske muzike.

 

 

Za ovogodišnji No Sleep Festival, na kojem su svoje nastupe već potvrdili Amelie Lens, Kobosil, Joyhauser, već vlada izuzetno veliko interesovanje i Beograd će 8. i 9. novembra ugostiti izuzetno veliki broj fanova elektronske muzike iz preko 30 zemalja sveta.

 

Muzička platforma No Sleep koju je EXIT kreirao uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, već četvrtu godinu zaredom okuplja neke od vodećih aktera i brendova svetske elektronske i klupske scene, a No Sleep događaji održani su u nekim od najvećih metropola kao što su Njujork, London, Moskva, Sao Paulo, Barselona, Rim i drugi. I ove godine, No Sleep se vraća u Beograd, i to u svom festivalskom formatu od 48 sati programa na nekoliko različitih lokacija, gde će pored spektakularnih događaja u Luci Beograd, biti održane i razne dnevne žurke, ali i No Sleep konferencija na kojoj su i prošle godine govorile neke od vodećih zvezda festivala.

 

Vidimo se na No Sleep festivalu :) 

 

[izvor]