EXIT 2.0počinje novu eru uz veliku proslavu 20. rođendana

10.11.2019 09.38 FLEKITZA.com

EXIT festival iduće godine, od 9. do 12. jula proslaviće jubilarni, 20. rođendan.

EXIT 2.0počinje novu eru uz veliku proslavu 20. rođendana

Petrovaradinska tvrđava narednog jula biće u centru pažnje svetske muzičke javnosti, na kojoj će se na preko 40 bina i zona okupiti neki od najznačajnijih muzičkih zvezda današnjice, ali i nekoliko odabranih EXIT izvođača iz prethodne dve decenije, čiji su nastupi zauvek postali nerazdvojan deo istorije festivala, ali i posetioci iz celog sveta koji će se ujediniti u ljubavi, životu, solidarnosti, slobodi i revoluciji!

 

Pod simboličnim sloganom EXIT 2.0, festival označava početak svoje nove ere, kojim najavljuje brojne inovacije u svim oblastima svog delovanja.

 

„Ceo EXIT tim, kao i brojni naši prijatelji i saradnici, rešen je da nadmaši čak i prethodne rekordne godine za nama, kako bi upravo iduća donela dosad najbolje izdanje i jedan novi EXIT, spreman za narednih dvadeset godina!“, izjavio Dušan Kovačević, osnivač Exit festivala.

 

Predstojeće festivalsko izdanje, kao i prateća kampanja, slaviće jedinstvo naizgled sasvim različitih fanova Exita, od pankera i metalaca do repera i rejvera, preko domaće publike iz svih krajeva regiona, pa sve do onih koji prelaze i cele okeane da bi stigli u Novi Sad i tako potvrdili zašto je britanski časopis DJ Mag rekao da je EXIT „više od festivala i više od brenda, jedan pokret i kultura za sebe“.

 

" EXIT je više od festivala i više od brenda, jedan pokret i kultura za sebe“ - britanski časopis DJ Mag

 

Uz objavu datuma, zakazan je i start prodaje ulaznica za petak, 22. novembar, tačno u podne, kada će izuzetno ograničen broj ulaznica biti dostupan po poklon ceni, što je ušteda od čak 60% u odnosu na njihov finalni iznos! Prve ulaznice se svake godine rasprodaju za svega par sati, a njihova sledeća cena biće automatski podignuta nakon što najbrži razgrabe ovaj prvi kontigent. Ulaznice na Kosovu prodavaće se putem agencije Plur, gde kao i svake godine mođete kupiti ulaznice, paket aranžmane koji obuhvataju smeštaj i prevoz na relaciji Kosovo - Exit - Kosovo. 

 

Prvi izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima, kao što su Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima, uz izuzetno veliku raznolikost muzičkih žanrova, po čemu je EXIT čuven na svetskoj festivalskoj sceni.

 

 Vidimo se na EXITu!