PREGLED tehno žurke: Euphoria lll — SNTS, Vegim, Flekitza, Liburn / Uroševac, Kosovo

07.03.2019 00.52 FLEKITZA.com

Omladniska nevladina organizacija “Euphoria” iz Uroševca, koju predvodi mladi entuzijasta, Valon Hoxha, već dve godine za redom organizuje muzičke dogadjaje posvećene elektonskoj muzici, dajući posebnu pažnju tehno žanru

PREGLED tehno žurke: Euphoria lll — SNTS, Vegim, Flekitza, Liburn / Uroševac, Kosovo

Ove godine svoje treće izdanje “Euphoria” organizuje na novoj lokaciji, u hali sportova u Uroševcu. Mladi iz tima ove organizacije su napravili dobar raspored u hali, pa je prostor za dogadjaj izgledao kao savršen undergond klub.

 

Ozvučenje je “letelo” po prostoriji ali je bilo dovoljno jako da se oseti i bas, dok je osvetljenje igralo veoma dobru ulogu da se oseti svaki ritam.

 

Dogadjaj je otvorio laklani dj Liburn koji je zavrteo tehno trake po prvi put u svom gradu. Iako je set bio prepun dugih pauza, publika se odlično razrdmala za zvezdu večeri.

 

Koncept anonimnosti u tehno muzici, podržala i omladinska organizacija Euphoria iz Uroševca

 

Zvezda večeri bio anonimni producent tehno muzike, SNTS koje se prvi put pojavio 2012 godine. s maskom na licu i tako ostao posvećen konceptu anonimnosti u tehno muzici. Prilikom dolaska u Uroševac, SNTS je imao zahtev da za večerom bude samo sa jednom osobom iz organizacije, kako bi ostao anoniman. Odličan techno set na 137 bpm i publika je skakala od sreće!

 

Na kraju večeri su nastupali kosovski tehno duo Vegim i Flekitza koji već poznatljivim izborom tehno numera znaju da publiku dovedu do ekstaze ljubavi i plesa.

 

 

Publika je bila razočarana kada je nakon sat vremena njihovog nastupa organizator, gašenjem muzike, završio ovaj dugočekivani tehno dogadjaj, kako je rečeno “dolaskom policije zbog glasnosti muzike”.

 

Još jednom je Euphoria iz Uroševca dala veliki doprinost u održavanju tehno žanra elektonske muzike na Kosovu.

 

Očekujemo sledeće tehno izdanje Euphorie!

 

OVDE pogledaj slike od Euphoria III tehno dogadjaja! 

 

napisao: Kosovo Clubbing tim