"Electrochoc", Laurent Garniera na 18 godina Klubske Scene u Aquariusu, Zagreb, Hrvatska

29.10.2019 18.31 FLEKITZA.com

Elektronski bestseller Laurent Garniera pod nazivom "Elecrtochoc" na dogadjaju 18 godina Klubske Scene u klubu Aquariusu, Zagreb, Hrvatska, 15og novembra 2019.

"Electrochoc", Laurent Garniera na 18 godina Klubske Scene u Aquariusu, Zagreb, Hrvatska

Klinac od deset godina koji je improviziro zurke u vlastoj sobi, sakupio tokom godina iskustva, je sve to napisao 2003. godine i izdao knjigu, najpoznatiji elektronski bestseller "Electrochoc".

 

Svoj status najvišeg autoriteta na elektronskoj sceni Laurent Garnier je potvrdio upravo izdanjem ove knjige pri čijem je pisanju pomogao i francuski novinar David Brun-Lambert, a uspeh knjige potvrđuju brojni svetski prevodi među kojima su izdanja i regionu Kosova, u Srbiji, Hrvatskoj i BiH. Nadamo se da ce uskoro biti i kosovskog izdanja.

 

"Electrochoc" je autobiografija pisana kao roman u kojem je glavni protagonist sam Laurent koji je bio svedok i aktivni učesnik tih zbivanja. To nije egoistična autobiografija, već koherentni presek rađanja, razvoja i globalne eksplozije kulturnog fenomena elektonske muzike i kulture.

 

Na dogadjaju 18 godina Klubske scene u zagrebackom clubu “Aquarius”, 15. novembra , More Than Clubbing koncept nudi proširenu dimenziju clubbinga pa ćete još osim muzickih nastupa moći pogledati:

- izložbu 18 godina scene u flashback corneru;
- našljokati se uz Vida Loca Glitter Explosion;
- instalacije i grafike raznih umetnika bilo pri stropu, polu katu, WC-u
- doživeti svetlosne instalacije i njihovu premijeru Kao i knjigu „Laurent Garniera – Electrochoc“ po promotivnoj ceni.

 

Vidimo se 15og novembra !

 

[izvor]