Eelke Kleijn @ Full House, Prishtina, Kosovë

10.05.2010 00.43 FLEKITZA.com

Eelke nuk eshte tingull e mi.

Eelke Kleijn @ Full House, Prishtina, Kosovë

Eelke Kleijn eshte dashur te vij me 17 Prill, por kjo party nuk ndodhi ate nate, sepse te gjithe fluturimet u shtyn per shkak te rese vullkanike, ju kujtohet..., e as nuk ndodhi ne vendin ku eshte dashur te mbahet.


Gjithcka ndodhi me 7 Maj 2010, ne nje klub qe ate kohe sapo ishte hapur, qe ka nje zerim te mahnitshem, e qe ate kohe ishte “lojtari me i ri ne qytet”- Full House, dhe sic tregon emri i klubit ate nate ishte plote. Fotografite mund ti shikosh KETU.

Eelke nuk eshte tingull e mi. 

fLekitZa