Dax J - Utopian Surrealism [Monnom Black]

09.06.2021 21.32 FLEKITZA.com

Tekno artis nga Britania e Madhe, Dax J ka njoftuar albumin e tij të tretë "Utopian Surrealism" 😎

Dax J - Utopian Surrealism [Monnom Black]

Frymëzuar nga libri "Sapiens" nga Yuval Noah Harari 📖 artisti britanik i teknos kompozoi 🎧 albumin e tij të fundit ndërsa ishte në karantinë ⛓️

Dhjetë shiritat e saj pasqyrojnë kalimin tonë në epokën distopiane.

Albumi "Utopian Surrealism" do të dalë nga labeli i tij diskografik "Monnom Black" në Gusht ⚫ 

⚫ Dy albumet e mëparshme të Dax J, si dhe të gjitha publikimet e tij në EP në tre vitet e fundit, arritën përmes "Monnom Black", markë rekord që ai filloi në 2013, raporton portali nega Kroacia Klubskascena.

Dax J ishte duke performuar të Shtunën e kaluar 5 Qershor 2021 në Zagreb në ngjarjen Future Scope 🤩

👇 Shikoni videon për "Universal Future Sound" 👇